Happy Camper RV Rental LLC Happy Camper RV Rental LLC

(561) 570-4208

 

Lake Worth, FL 33460

 

Suomeksi 


Happy Camper RV Rental LLC Ohjeet

Yleistä

Ajoneuvon kuljettajien tulee olla vähintään 25 vuoden ikäisiä. Voimassaoleva ajokortti on esitettävä ajoneuvoa noudettaessa. Suomen ajokortti on riittävä.  Vain hyväksytyt kuljettajat saavat ajaa ajoneuvoa. Alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajaminen on kiellettyä ja kumoaa vakuutuksen voimassa olon.Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille asuntoautossa matkustaville, se on rekisteröity 5:lle henkilölle.

Varausmaksu

Minimi vuokraus aika on 3 vuorokautta. Varaus maksu on $ 200, sen voi maksaa käyttäen Pay Pal palvelua, luottokortilla, matkashekillä tai käteisellä varausta tehtäessä. Koska vakuutuksen omavastuu osuus on $1000, luottokorttin ( Visa , Mastercard, Discovery) tiedot on oltava Happy Camper Rental LLC hallussa ennen matkan aloitusta. Kun ajoneuvo palautetaan samassa kunnossa kuin se oli noudettaessa ( normaalista käytöstä johtuva kuluminen hyväksyttävää), ylijäämä palautetaan asiakkaalle lopputarkastuksen yhteydessä. Alku- ja lopputarkastukset suoritetaan vuokralle ottajan kanssa ja vahvistetaan allekirjoituksella. Mahdolliset vahingot veloitetaan tarvittaessa luottokortilta matkan päätyttyä.

 Varauksen peruutus ja maksun palautus

Kun varauksen peruutus on tehty 30-15 vuorokautta ennen vuokrauksen aiottua alkamista, palautetaan 50% varausmaksusta. Alhaisesta varaus maksusta johtuen alle 14 päivää ennen vuokrauksen alkua perutusta varauksesta emme hyvitävaraus maksua takaisin. Hyvitystä emme myönnä jos ajoneuvo noudetaan myöhemmin tai palautetaan aikaisemmin kuin on sovittu.

Vahingon sattuessa

Mahdollisen vahingon sattuessa vuokralle ottajan täytyy ilmoittaa onnettomuudesta poliisille ja vaatia kirjallinen poliisi raportti. Ilmoitus on myös tehtävä Happy Camper RV Rental LLC: lle viimeistään 24 tunnin sisällä. Sakot ovat kuljettajan vastuulla, samoin pysäköinti virheistä tulleet maksut, ylinopeussakot, valvontakameramaksut ja tietullit. Happy Camper RV Rental LLC ei ole vastuussa henkilökohtaisista tavaroista, myöskään vakuutusyhtiömme ei niitä korvaa.

Auton nouto ja palautus

Auton nouto ja palautus tulee tapahtua 9:00 ja 17:00 välisenä aikana, jos muuten ei ole sovittu. Noudettaessa ja palautettaessa autoa varatkaa noin tunti auton toimintoihin perehdyttämistä ja paperityötä varten. Yritämme olla joustavia nouto- ja palautusaikojen kanssa, riippuen kuitenkin varaus tilanteesta. Noutaessanne autoa teidän tulee ilmoittaa arvioitu palautusaika. Jos palautus myöhästyy siitä etukäteen ilmoittamatta, laskutamme $ 25 jokaiselta viivästyneeltä tunnilta. Jos haluatte jatkaa vuokra-aikaa, siitä tulee sopia etukäteen, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen aiottua palautus aikaa. Vuokra-ajan jatkon myöntäminen on riippuvainen varaustilanteesta. Happy Camper RV Rental LLC ei ole vastuussa sään tai muun vastaavan haitan aiheuttamasta viiveestä. Jos auton palautus on myöhässä yli 24 tuntia ja siitä ei ole ilmoitettu Happy Camper RV Rental LLC:lle, autosta tehdään katoamisilmoitus viranomaisille.Kaikki tästä aiheutuvat kulut ovat vuokralleottajan vastuulla, sisältäen mahdolliset hinauskulut. 

Siivous

Voidaksemme pitää vuokraushintamme alhaisina, pyydämme että palautatte asuntoauton tai matkailuvaunun samassa kunnossa kuin se oli noudettaessa.

Tupakointi, kotieläimet ja kalaruokien valmistaminen/ säilyttäminen asuntoautossa ei ole sallittua. Jos ilmenee että edellämainittuja kohtia on rikottu, joudumme veloittamaan $150 siivouskuluista luottokortiltanne.

Polttoaine ja propaanitankit tulee olla täytettyinä ja jätevesitankit tyhjennettyinä. Edellä mainituista kohdista voimme tapauskohtaisesti sopia korvausta vastaan, muutoin veloitus on $50 + tarvikkeet. Halutessanne Happy Camper RV Rental LLC voi siivota asuntoauton puolestanne $ 75 maksua vastaan.

Agregaatti kuluttaa noin 1 gallonan bensiiniä tunnissa ja jos polttoainetta on vähempi kuin ¼ tankillista, agregaatti sammuu tai ei käynnisty.Tämä on varotoimenpide, jotta asuntoautolla vielä pääsee ajamaan eikä polttoaine pääse yllättäen loppumaan. Happy Camper Rv Rental LLC ei ole vastuussa agregaatin toimintahäiriöistä ja emmekä anna siitä johtuvista haitoista hyvitystä.

Vuokraus hinnat:

HAPPY CAMPER RV RENTAL LLC EI VELOITA PIILOKULUJA KUTEN TOIMISTOKULUJA, KÄSITTELYMAKSUJA, VALMISTELUKULUJA JNE.

JOTEN TIEDÄT ENNALTA MITÄ TODELLINEN VELOITUS ON !

 Matkailuauton vuorokausi vuokra $195 + 7% vero ( minimi 3 vuorokautta), sisaltaen 300 ilmaista mailia per vuokraus vuorokausi, (ylittavat mailit ovat 25 centtia per maili).

Keystone Passport matkailuvaunun vuorokausi vuokra on $145+ 6% vero ja Sportsmen 202 vuokra on $ 100+6% vero. Matkailuvaunuissa ei ole agregaattia.

Kaikki asunto vaunu vuokrauset sisältävät rajoittamattomat mailit . Agregaatti on vain asuntoautoissa ja sisaltaa 3 tuntia per vuokra paiva, lisa tunnit ovat 3 $ per tunti. Asuntoautossa on täydet vuokrauskäyttöön tarkoitetut vakuutukset. Voimassaoleva Suomen ajokortti on riittävä. Jos haluatte että toimitamme asuntoauton teille määrättyyn paikkaan tai teemme ostoksia puolestanne jääkaappiin niin siitä voimme sopia erikseen, myös lentokenttäyhteyksissä pyrimme auttamaan.

 

Nimikirjoitus:_______________________

Päiväys______________

Nimikirjoitus_______________________

Päiväys_______________